Skicka blommor med choklad & gåvor

Blommor & choklad är en populär kombination. Överraska med en vacker bukett blommor tillsammans med lite choklad för att göra gåvan ännu mer speciell. Dubbel glädje! Du har alltid fler tillbehör i kassan.

Skicka blommor med choklad & gåvor

Att skicka bara en bukett med blommor kan vara lite ensamt ibland. Varför inte skicka blommor tillsammans med ett tillbehör som choklad, lotter och nallar. Här kan du hitta kombinationer som är gjorda av oss. Kombinationer som vi anser du är ute efter till rätt pris. Alla tillbehör skickas tillsammans med blomman från vårt nätverk med florister i hela Sverige och runt om i världen. Önskar du något mer som tillbehör finns det alltid extra tillval i kassan.

Vill du överraska till födelsedagen? Kärlekshälsning? Grattis till nya jobbet? Du väljer vilken kombination passar bäst till vilket tillfälle. Bor du långt ifrån och vill överraska från långt håll så hjälper vi dig med det. Vårt mål är få din gåva, present eller hälsning ska komma fram till den du vill överraska. Räkna detta som mer än bara en blomma med ett tillbehör, skicka som en present. Det går enkelt och snabbt att beställa online och sedan skickar vi genom vårt florist nätverk vidare presenten till mottagaren. Alla förtjänar att vara glada, vem vill du göra glad idag?

Kundservice