Skicka choklad

Skicka choklad

Överraska någon du tycker om genom att skicka choklad. Belgisk lyxchoklad, chokladpraliner eller fudge, här hittar du något både till finsmakaren och till gottegrisen. Choklad gör dig glad så passa på att sprida lite glädje.

Skicka choklad

Skicka choklad till nära och kära. Vi har ett exklusivt utbud av de godaste chokladsorterna i olika fomer och smaker som passar alla. Att skicka choklad är en glädje spridare som alla uppskattar. Choklad passar till så många tillfällen, födelsedag, kärlekhälsning, uppmuntra någon eller till att överraska och sprida glädje till någon speciell. Allt från en vanlig vardag eller till en högtid så fungerar choklad alltid. Du hittar Belgisk choklad, Chokladstrutar, Chokladpraliner, Jack Daniel´s Fudge, Choklad från Xocolatl och härliga praliner från Haupt Lakrits.

Välj mellan vårt urval av exklusiv choklad. Skicka belgisk choklad i en vacker ask fylld med olika sorters choklad från Belgien. Att skicka belgisk choklad är alltid en uppskattad överraskning. Eller skicka chokladstrutar i olika smaker som många skulle kalla en Chokladdröm. Xocolatl är ett välkänt märke för chokladälskaren. Det finns inte många som kan motstå en choklad bit från Xocolatl. Skicka choklad från Xocolatl som en lyxig present. Vi har gåvokorgar med olika sorters choklad till både honom och henne eller ett gåvoset med chokladpraliner från Xocolatl.

Vi vill göra det enkelt för dig att skicka choklad och överraska från långt håll. Beställ allt online och välj vem du vill överraska eller tacka. I många år har Gift2Day hjälpt folk att visa sin kärlek eller uppskattning till nära & kära genom att skicka choklad online. Enkelt och snabbt att skicka en chokladask, gåvokorg med choklad eller fudge online. Du väljer chokladen och en presonlig hälsning, sedan sökter vi resten och levererar till den du vill överraska!

Kundservice