Företagsbeställningar

Företagsbeställningar

Vi finns här för att hjälpa dig och tipsar gärna om vilka gåvor som kan passa just dina behov. Tveka inte att kontakta oss via mail eller telefon så berättar vi mer om våra spännande och prisvärda gåvokorgar och andra presenter för dig som vill vårda dina affärsrelationer eller visa uppskattning till dina anställda.

Här hittar du våra tips på födelsedagspresenter för att gratta dina kollegor och anställda. Presentkorgar, choklad & blommor i olika färger.

Blommor & choklad är en populär kombination. Välkomna nyanställd och kollega med en vacker bukett blommor tillsammans med något gott. Dubbel glädje och bra start garanterad!

Det kan var lite svårt att välja en present eller sätt att visa uppskattning till din kolleg och anstäld. Välj bland våra fina buketter som kan göras lite mer speciela genom att lägga till något gott som handgjörda praliner, några trisslotter eller en presentkort från Greatdays.


Innehållet i våra gåvopaket är speciellt utvalt - lyxig belgisk choklad, läckra praliner från Xocolatl, goda drycker, aromatiska teer och ljuvliga doftljus från Klinta. Alla presentkorgar kommer såklart i en fin presentförpackning.

Vi hjälper dig gärna att göra en beställning snabbt och smidigt!

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss:

Telefon: 040-602 00 05

Mail:  info@gift2day.se

Kundservice