Leveransinformation till jul

Leveransinformation till jul

Bästa kund,


För att ditt paket ska nå fram till mottagaren i tid behöver vi din beställning innom vår garantitid. Nedan kan du läsa vad som gäller för olika produkter och paket.

• Glöm inte att skriva avsändare på korttexten så mottagaren vet vem som skickat presenter och blommorna.

• Har du valt att blommorna får hängas på dörren? Ange gärna om det är lägenhet eller hus och tänk på att skriva portkod om sådan finns.

• Ange gärna alternativa telefonnummer för oss att kontakta.

• Det är viktigt att du väljer leveransalternativ (ring innan, häng på dörr, lämna hos granne). Gör du inget val kommer floristen att ringa mottagaren före leverans.

• Våra florister förbereder beställningarna dagen före leveransen. Därför kan vi inte garantera att vi kan göra ändringar eller makuleringar som kommer kort inpå leveransdatumet.

Blommor är en populär julgåva och vi får in många beställningar som ska levereras dagarna kring jul. Vi gör allt vi kan för att leverera det datum du valt men vill göra dig uppmärksam på att leveransen i en del fall kan komma att ske en annan dag. Leveranser beställda till den 22-23 december, då belastningen är extra hög, kan också de komma att ske en annan dag men alltid senast julafton.

Våra lokala florister gör din blomsterbeställning för hand samma dag som den ska levereras för att garantera färskhet och kvalitet. Den stora efterfrågan på blommor till jul kan leda till att utbudet hos floristerna varierar och att en del blommor ersättas med liknande. Därför kan den levererade produkten skilja sig något från bilden som visas på hemsidan. Våra florister gör självklart sitt yttersta för att motsvara den beställda buketten. Vi ber om er förståelse och gör vårt yttersta för att din blomsterhälsning ska levereras till din nöjdhet.

För att vi ska kunna leverera dina julblommor till jul är det viktigt att vi får rätt uppgifter till mottagaren. Vid felakiga uppgifter erbjuds ej om leverans eller återbetalning, och blommorna finns att hämta hos floristen.

Paket såsom choklad, gåvokorgar och presenter skickas med posten. Normal leveranstid är 1- 3 arbetsdagar men vid jul kan det ta längre tid på grund av postens överbelastning. För att garantera att dina julklappar kommer i tid beställningen måste göras senast kl. 12.00 den 19/12. Hur snabbt paketet når mottagaren beror bland annat på var i landet personen bor. Ju mer information vi får från dig som kund om portkod, boendeform etc. desto snabbare kan posten få fram paketet.

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice, info@gift2day.se eller tel: 040-602 00 05

Måndag: - Fredag 09.00 - 18.00

Lördag: 09.00-13.00

Lördag 23/12: 09.00-17.00

Söndag och helgdagar: Stängt

Söndag - Julafton: 09.00-13.00

Kundservice